Wedding Planner

POVESTEA
Redactam impreuna scenariul si stabilim decorul evenimentului, in functie de preferintele/ dorintele Dvs. in functie de culorile preferate de anotimpul in care are loc evenimentul, de povestea, locul de desfasurare al evenimentului. In functie de aceste detalii creem „filmul” care va reflecta povestea dumneavoastra, gandindu-ne la toate detaliile si produsele necesare desfasurarii actiunii.

LOCATIA
In functie de "scenariu", propunem locatia cea mai potrivita desfasurarii actiunii. Fie ca este vorba de un eveniment in aer liber, la malul marii, fie ca este un eveniment rustic, vintage, classic sau extravagant selectam cea mai potrivita locatie.

TRANSPORTUL
O limuzina sau o masina de epoca? Acesta este singurul lucru la care trebuie sa va ganditi. De restul ne ocupam noi, inclusiv de transmiterea coordonatelor traselui sau dupa caz ne putem ocupa si de minibus-ul cu  ce transporta invitatii.

PROGRAMUL ARTISTIC
Reprezinta unul din cele mai importante momente din cadrul evenimentului dvs. si va propunem cele mai bune solutii de:
 - solisti/formatii si playlist-uri care vor crea o atmosfera cat mai dinamica,
 - formatiide dans (popular/modern),
 - cantareti consacrati,
 - showman/clown/magician.

Si pentru ca atmosfera sa fie completa fumul greu, artificiile folosite la dansul mirilor vor creea  atmosfera romantica mult visata.

FOTOGRAFUL SI CAMERAMANUL
Amintirile sunt cele care raman in urma celui mai important eveniment din viata Dvs si pentru ca acestea sa mentina proaspete amintirile, garantam ca echipa de profesionisti va imortaliza momentele cele mai importante, atat inainte, in timpul cat si dupa eveniment ( sedinte foto in studio,parc,etc., trash the dress), propunandu-va pentru aceastea cele mai potrivite locatii.

DECORATIUNILE
Dupa ce stabilim locatia alegem cu ajutorul dvs.invitatiile, stabilim accesoriuile de nunta (meniurile, plicurile de bani, cufarul pentru dar, marturiile...) si multe alte mici detalii care vor face ca totul sa arate minunat, invitatii vostri sa fie incantati de atentia acordata.. De cele mai multe ori detaliile sunt cele care creeaza stilul nuntii sau dau o nota de originalitate acesteia, pe langa deja celebrele fantani de ciocolata, focuri de artificii sau lampioane,si porumbei va punem la dispozitie multe alte servicii si concepte originale.

ARANJAMENTELE FLORALE
In alegerea aranjamentelor florale, primeaza conceptul ales la nunta voastra. In functie de acesta si de specificul locatiei, cream cele mai potrivite aranjamente - cu flori deosbite, culori tematice, buchete de flori cu volum sau in culori tari si, de ce nu, buchete din fructe sau alte minuni nou aparute.

CANDY BAR / TORTUL
Candy bar-ul reprezinta momentul dulce al evenimentului si pentru asta impreuna vom defini locul in care il vom amplasa, produsele care il vor alcatui pentru ca invitatii sa beneficieze de momente dulci pe toata perioada derularii evenimentului.
Tortul mirilor isi face si el aparitia marcand importanta evenimentului si pentru aceasta va acordam suportul nostru, experienta colaboratorilor nostrii in alegerea tortului perfect.